Igen i år tager vi til Kina, men denne gang skal vi dele den gode nyhed med resten af familien om at vi er blevet forlovet. Turen gik først til Beijing hvor Dan og jeg brugte en uge på at opleve kulturen derhenne. Kulturen i Beijing er alligevel en del anderledes end Fuzhou hvor min mor kommer fra, selvom begge steder er i Kina.

Efterfølgende tog vi hen til Fuzhou, hvor vi på første dag holdte en forlovelsesfest. Vi tog hen til en restaurant og fik os en masse god mad, samtidig med vi fejrede at Dan og jeg er blevet forlovet. I Kina er det en tradition at give bruden guldsmykker eller brudeparret ‘hong bao’ som I kan se på billederne. Dan havde samtidig fødselsdag, så familien havde som overraskelse bestilt en dejlig fødselsdags kage til ham. Udseendet på kagen bedrager lidt fordi den er meget flot, men smager ikke lige så godt som de danske kager. Men det er i sidste ende tanken, der tæller og det har betydet meget for os begge, at familien var så betænksom at fejre både fødselsdag og forlovelse med os.   

Alt i alt en super god dag, dejligt at se familien igen, spise lækkert mad og masser af kærlighed.