De par som modtager te under te ceremonien giver tilbage ved give de berømte røde kuvertter – ‘Hong Bao’ (红包) – og/eller smykker (normalt i form af rødguld).

Det menes at konceptet af røde kuvertter stammer helt tilbage fra Qin Dynastiet. Den gang blev penge bundet sammen med en rød snor, det blev kaldt yāsuì qián (壓祟錢) som kan oversættelse ‘onde ånder afværgene penge’.

Med introduktionen af print trykkerier blev traditionen med at bruge røde kuvertter indført med samme betydning som mønterne på den røde snor.

De røde kuvertter indeholder altid penge. Beløbet indeholdt i kuvertterne vil som regl være et lige nummer. Dette er i følge kinesisk overtro fordi at ulige numre er associeret med begravelser. Der er dog en undtagelse, nummeret 9 – Jiǔ (九), hvilket er homophonous til ordet langvarig – Jiǔ (久) og at det er det højeste nummer.

Røde kuvertter bliver, udover ved bryllupper, også givet til nytår af gifte par til ugifte familie medlemmer.